Rólunk

 

Sinka Melinda

neurofeedback-sinka-melinda

Sinka Melinda Montessori pedagógus, Neurofeedback tréner és meseterapeuta vagyok, és a Neurofeedback állapotfelmérés – tréningek, illetve a Szülőkonzultációk keretében szeretnék segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek és az őket nevelő szülőknek, akik a mindennapokban és az oktatás során felmerülő problémáik megoldásában elakadtak.

A Neurofeedback tréningek és a Szülő – konzultációk, tanácsadások során továbbra is célom, hogy a beszélgetések hatására átadjam, közvetíthessem azt az üzenetet, amelyet a Montessori pedagógia szeretete és alkalmazása során a mindennapi életben megtapasztalhattam.
Hiszem, hogy ezen gondolkodásmód elsajátítása azért nagyon hasznos, mert nemcsak az adott helyzetben, hanem a későbbiekben felmerülő problémák megoldásában is mindenki segítségére lehet.

Szakmai élet

Továbbra is tagja vagyok a Magyarországi Montessori Egyesületnek, melynek munkáját igyekszem, amiben csak tudom támogatni.

Tagja vagyok továbbá az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesületnek (OBNE), amely Egyesületben egy nagyszerű szakmai közösségre találtam.

Szakterületeim

Tanulmányaim

  • 2021 / CogniPlus tréner képzés – AtWork Kft., Budapest
  • 2018/ Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, Neurofeedback Tréner
  • 2014- 2016/ Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – szakvizsgázott pedagógus, közoktatási vezető
  • 2006/ Magyarországi Montessori Egyesület, Montessori óvodapedagógus
  • 2004/ Magyar Tudományos Akadémia Pszichológiai Kutatóintézete – pszichológus asszisztens
  • 1999- 2003/ Eszterházy Károly Egyetem Pedagógiai kar-pedagógiai szak
Neurofeedback tréningek és a Szülő – konzultációk, tanácsadások során továbbra is célom, hogy a beszélgetések hatására átadjam, közvetíthessem azt az üzenetet, amelyet a Montessori pedagógia szeretete és alkalmazása során a mindennapi életben megtapasztalhattam. Hiszem, hogy ezen gondolkodásmód elsajátítása azért nagyon hasznos, mert nemcsak az adott helyzetben, hanem a későbbiekben felmerülő problémák megoldásában is mindenki segítségére lehet.

Hitvallásom

Segíts, hogy egyedül is tudjam, hogy magam csinálhassam, hogy segíthessek magamon. Arra taníts, hogy önálló lehessek, hogy büszke lehessek magamra! Hogy elgondolkozzam rajta, hogy képessé váljak rá, hogy eldönthessem, hogy véghez vigyem. Én magam! Mert ez az út vezet el a gyermeki lét végső céljához, a boldog felnőttséghez. Így lesz belőlem gondolkodó, érző, érzékeny, kiegyensúlyozott felnőtt. Így leszek magabiztos, boldog és kreatív, harmóniában önmagammal, másokkal és a világgal…” (Maria Montessori)

Hol dolgozom?

Zugló (XIV. kerület) : kedd, csütörtök
Hegyvidék (XII. kerület) : hétfő

Miben segíthetek?

  • Neurofeedback tréningek tartása gyermeke számára
  • CogniPlusz tréningek tartása
  • Meseterápia

Megnézem a többi kollégát is

Kérdése van?

Akár gyermekét, más családtagját, akár saját magát fejlesztené, keressen minket bátran.
error: Content is protected !!