Rólunk

 

Kisné Hullán Gabriella

Hullán Gabriella

Üdvözlöm Önöket!

Kisné Hullán Gabriella vagyok, neurofeedback tréner és gyógypedagógus. A Neurofeedback & Fejlesztés alapítója.

Alap diplomámat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán szereztem. Két szakirányom: Pszichopedagógia illetve Tanulásban akadályozottak pedagógiája.

Az egyetem befejeztével egy Asperger szindrómás magántanítványom és családja révén ismertem meg a Neurofeedback tréninget. Ekkor döntöttem el, akkor tudok igazán hatékony lenni a fejlesztéseim során, ha ezzel a módszerrel is támogatom őket. Ezért 2014-ben elvégeztem a képzést, ettől kezdve tartok tréningeket gyermekek számára.

Az évek alatt lehetőségem nyílt továbbképeznem magam a neurofeedback tréningek terén is. Így  2017től a már jól bevált amplitúdó tréningeken kívül alfa-theta és SCP tréningek tartására is szakosodtam. 2020-ban szakosodtam at AIT/FST hallásfigyelem tréning tartására is.

A neurofeedback egy remek kiegészítő terápiás módszer egy sor gyermekeket érintő probléma kapcsán. Kiváló alapot tud képezni a gyermekek számára hogy a mindennapokban, az oktatás során vagy egyéb más fejlesztéseken maximálisan kiteljesedhessenek. Hiszen ha visszanyerik és tudatosítják idegi működésük legoptimálisabb állapotát, feladataikat már a képességeiknek megfelelően tudják végezni.

Szakmai élet

Mindig is igyekeztem kollégáimmal tartani a kapcsolatot,  azonban ez a közösség csak pár személyre korlátozódott az elmúlt években. Időnként kezdő vagy újrakezdő kollégák számára tartottam egyéni szupervíziós alkalmakat.

2018-ban felkértek egy ADHD témájú szakmai 2 napos minikonferencián való közreműködésre,mely alkalmával arra kértek, gyógypedagógiai szemmel adjak elő az ADHD neurofeedback tréningjének módszertanáról, majd másnap az amplitúdó módszertanú kollégáknak tartsak workshoppot. Ezek az alkalmak megerősítettek benne hogy szeretném építeni a szakmai közösséget.

2018 telén elindítottuk pár kollégámmal az Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület (OBNE) létrejöttét. Az Egyesület célja a szakmai közösség építése, a laikus közösség informálása a különböző biofeedback módszerekről, köztük a neurofeedbackről is.

Az a megtiszteltetés ért hogy ennek az Egyesületnek építő tagja lehetek, elnöki pozícióban.

Szakterületeim

Tanulmányaim

  • 2020 / AIT-FST Hallásfigyelem tréning
  • 2017 / Frequency and Z-score neurofeedback, Neurofeedback tréner
  • 2017 / Slow Cortical Potencial , Neurofeedback tréner
  • 2014 / Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, EEG Biofeedback Specializáció (SOTE)
  • 2010-2014 / Eötvös Lóránd Tudományi Egyetem, BGGYK, Tanulásban Akadályozottak Pedagógiája szak, Bsc.
  • 2009-2014 / Eötvös Lóránd Tudományi Egyetem, BGGYK, Pszichopedagógia szak, Bsc.

Az elmúlt évek során gyakorlatomat végzettségeimnek megfelelően a magatartás és viselkedészavar, tanulási zavarok, ADHD, szorongás és az autizmus körében szereztem.

Hitvallásom

Egy gyermek sokkal erősebb és több rejlik benne mint amit sokszor feltételezünk róla. Olyan igazságokat ért meg amire azt hisszük még „túl kicsi” hozzá és olyan próbatételeket tud megugrani, amelyekre olykor azt hisszük még nincs felkészülve. Segíteni kell őket, vigyázni rájuk és példát mutatni nekik. De bízni is bennük és sosem lebecsülni hogy egyszer majd mire lesznek képesek!

Hol dolgozom?

A Neurofeedback & Fejlesztés szakmai vezetője és tulajdonosa vagyok.

Jelenleg csak Gödöllőn dolgozom,  hétfői és szerdai napokon.

Ha ide szeretnének járni, kérem hívjanak a +36304642680-as számon.

Miben segíthetek?

 

  • Neurofeedback tréningek tartása 
  • Gyógypedagógiai tanácsadás
  • AIT/FST tréning
  • Egyéni szupervíziós alkalmak tartása kollégák részére

Megnézem a többi kollégát is

Kérdése van?

Akár gyermekét, más családtagját, akár saját magát fejlesztené, keressen minket bátran.
error: Content is protected !!