Rólunk

 

Kollár Balázs

Kollár Balázs

Kollár Balázs vagyok, pszichológus és neurofeedback-tréner.  Úgy vélem, a neurofeedback-tréning keretein belül valós támogatást tudok nyújtani olyan személyek számára, akik nehézségeket tapasztalnak figyelem, koncentráció és tanulás terén, vagy szeretnének kiemelkedően teljesíteni az iskolában vagy a munkahelyükön. Úgy látom, ez a modern módszer jól illeszkedik azokhoz a személyekhez, akik az előbb felsorolt problémák miatt küzdenek a teljesítmény kérdéskörével: megnyugtató módon zökkenti ki az egyént a mindennapokból, nem kíván nagyfokú erőfeszítést, és a legtöbb esetben látványos eredményeket képes produkálni, amit a kliens a mindennapjaiban is kézzelfoghatóan tapasztal.

Számomra a legfontosabb a fejlődés, mind a szakmai- mind a magánéletemben. Tanulmányaimat fejlődésklinikai szakirányon végeztem, és ennek megfelelően a későbbiekben is a gyermekek pszichés megsegítése és fejlesztése a szakmai célom, neurofeedback-tréningen kívül játékterápiás és táncterápiás módszerekkel. Igazi támogató karakternek gondolom magam, életem minden területén igyekszem segíteni társaimat – úgy gondolom, hogy a másoknak nyújtott támogatás és elfogadás a legfontosabb pillére annak, hogy biztonságban fejlődjön az emberi szellem és lélek, ezt pedig a kliensekkel való munka során is kiemelten fontosnak tartom.

Szakterületeim

Tanulmányaim

  • 2021 / Országos Biofeedback és Neurofeedback Független Egyesület, neurofeedback tréner
  • 2021 / Pázmány Péter Katolikus Egyetem, okleveles pszichológus
  • 2018 / Pázmány Péter Katolikus Egyetem, viselkedéselemző

Hitvallásom

A gyermek fejlődése olyan, mint egy recept, melynek két fő hozzávalója van: a feltétlen elfogadás, és a folyamatos visszajelzés. Ezeken felül persze sokmindent dobhatunk még a kondérba, de az egészséges személyiségfejlődés alapját ez a két fő tényező adja – így lehet gyermekünkből boldog, szeretetteljes és kompetens felnőtt.

Hol dolgozom?

Újbuda (XI. kerület) : csütörtök, szombat
Zugló (XIV. kerület) : péntek

Miben segíthetek?

  • Neurofeedback tréningek tartása gyermekek és felnőttek számára
  • Pszichológiai tanácsadás

Megnézem a többi kollégát is

Kérdése van?

Akár gyermekét, más családtagját, akár saját magát fejlesztené, keressen minket bátran.
error: Content is protected !!