Rólunk

Bodócs Dóra

neurofeedback - dr. Németh Nándor

Bodócs Dóra Luca vagyok viselkedéselemző és neurofeedback tréner. Jelenleg az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végzem pszichológia mesterképzéses tanulmányaimat, kognitív pszichológia specializáción.

A tanulmányaim során mindig is kifejezetten érdekelt a kognitív folyamatok és az idegrendszer kapcsolata, valamint az ebben rejlő fejlesztési és rehabilitációs lehetőségek. Érdeklődési köröm fókuszában kiemelt helyen szerepel a figyelem és a memória, továbbá a gyermekkorban mutatkozó idegrendszeri eltérések vizsgálata és fejlesztési lehetőségei. Az alapképzés során kiemelten foglalkoztam az autizmus spektrum zavarban megjelenő kognitív sajátosságokkal, ebből született a szakdolgozatom is. Ezen felül 2020 tavasza óta aktívan tevékenykedem a Természettudományi Kutatóközpont egyik kutatólaborjában, ahol agyi képalkotással vizsgáljuk az idősödés hatását specifikus emlékezeti folyamatokra.

Szakterületeim

Tanulmányaim

  • 2022 / Országos Biofeedback és Neurofeedback Egyesület – neurofeedback tréner
  • 2021 – / Eötvös Loránd Tudományegyetem – okleveles pszichológus (folyamatban)
  • 2018 – 2021/ Eötvös Loránd Tudományegyetem – viselkedéselemző

Hitvallásom

Kifejezetten fontosnak tartom a modern idegtudomány eredményeinek és eszközeinek gyakorlati munkába való átültetését, amely véleményem szerint a neurofeedback módszerével történő munkában remekül megmutatkozik. Úgy gondolom, hogy a neurofeedback egy remek, és kifejezetten előremutató módszer, amely széleskörűen alkalmazható különböző kognitív folyamatok fejlesztésében, a szorongás és a stressz csökkentésében, valamint a teljesítménynövelésben.

Hol dolgozom?

Zugló (XIV. kerület): hétfő, szerda

Miben segíthetek?

  • Neurofeedback tréningek tartása gyermekek és felnőttek számára
  • Pszichológiai tanácsadás

Megnézem a többi kollégát is

Kérdése van?

Akár gyermekét, más családtagját, akár saját magát fejlesztené, keressen minket bátran.
error: Content is protected !!