Rólam

Hivatásom

Hullán Gabriella

Üdvözlöm Önöket!

Hullán Gabriella vagyok, neurofeedback tréner és gyógypedagógus.

Alap diplomámat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán szereztem. Két szakirányom: Pszichopedagógia illetve Tanulásban akadályozottak pedagógiája.

Az egyetem befejeztével egy Asperger szindrómás magántanítványom és családja révén ismertem meg a Neurofeedback terápiát. Ekkor döntöttem el, akkor tudok igazán hatékony lenni a fejlesztéseim során, ha ezzel a módszerrel is támogatom őket. Ezért 2014-ben elvégeztem a képzést, ettől kezdve tartok tréningeket gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Az évek alatt lehetőségem nyílt továbbképeznem magam a neurofeedback tréningek terén is. Így  2017től a már jól bevált amplitúdó tréningeken kívül alfa-theta és SCP tréningek tartására is szakosodtam.

A neurofeedback egy remek kiegészítő terápiás módszer egy sor gyermekeket érintő probléma kapcsán. Kiváló alapot tud képezni a gyermekek számára hogy a mindennapokban, az oktatás során vagy egyéb más fejlesztéseken maximálisan kiteljesedhessenek. Hiszen ha visszanyerik és tudatosítják idegi működésük legoptimálisabb állapotát, feladataikat már a képességeiknek megfelelően tudják végezni.

Egy gyermek sokkal erősebb és több rejlik benne mint amit sokszor feltételezünk róla. Olyan igazságokat ért meg amire azt hisszük még “túl kicsi” hozzá. És olyan próbatételeket tud megugrani, amelyekre olykor azt hisszük még nincs felkészülve. Segíteni kell őket, vigyázni rájuk és példát mutatni nekik. De bízni is bennük és sosem lebecsülni hogy egyszer majd mire lesznek képesek..
Ezért javaslom minden szülőnek, merjen bízni  a gyermekében!

Megfontoltan bár, s kellően biztonságos hátteret nyújtva, de merje:
új szituációkba beleengedni..
többet elvárni és nagyobbat kérni Tőle..

Mellettük állva és kellő támaszt nyújtva de hagyjuk küzdeni a gyerekeket is, hiszen így tudnak legjobban fejlődni!

Szakterületeim

Az elmúlt évek során gyakorlatomat végzettségeimnek megfelelően a magatartás és viselkedészavar, tanulási zavarok, ADHD, szorongás és az autizmus körében szereztem.

Neurofeedback & Fejlesztés keretein belül egyéni felmérés és elbeszélgetés után vállalok Neurofeedback és Gyógypedagógiai komplex fejlesztést gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Tanulmányaim

 • 2017 / Frequency and Z-score neurofeedback, Neurofeedback tréner
 • 2017 / Slow Cortical Potencial , Neurofeedback tréner
 • 2014 / Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, EEG Biofeedback Specializáció
 • 2010-2014 / Eötvös Lóránd Tudományi Egyetem, BGGYK, Tanulásban Akadályozottak Pedagógiája szak, Bsc.
 • 2009-2014 / Eötvös Lóránd Tudományi Egyetem, BGGYK, Pszichopedagógia szak, Bsc.
  Hullán Gabriella

  Kérdése van?

  Akár gyermekét, más családtagját, akár saját magát fejlesztené, keressen bátran.